Wie we zijn

Filad werd in 1985 opgericht door Gerda en Dirk Onderdonck, zus en broer. Onze expertise? Het optimaliseren van klantenrelaties van Belgische en internationale bedrijven.

Met succes: ons enthousiast team van ervaren medewerkers staat permanent in contact met de klanten van 150 bedrijven uit de meest diverse sectoren.

Voorsprong door ervaring

Ruim 30 jaar zorgvuldig luisteren leerde ons op een andere, bewustere manier naar klantenrelaties kijken. En dus voelen we snel aan waar het schoentje knelt. Nadien brengen we in een mum van tijd de meest geschikte oplossing in stelling.

Service die het verschil maakt

Een van onze grootste troeven? Het grote inlevingsvermogen en de hulpvaardigheid van onze medewerkers. Gerda, Karin, Katty en Kelly luisteren aandachtig naar alle vragen en wensen van jouw klanten of prospecten. Ze stellen alles in het werk om hen doelgericht en met de glimlach te informeren.

Focus op concrete resultaten

Els, James, Mehdi en Mireille speuren voortdurend naar commerciële opportuniteiten voor onze klanten. Ze zijn alert voor de signalen van de markt en staan in dagelijks contact met managers van zowel industriële bedrijven als dienstverleners. Zo gaan ze actief op zoek naar raakvlakken met de activiteiten van onze klanten.

Waardevolle expertise

Knowhow is pas écht waardevol als je hem deelt met anderen. Onze ervaring in en met uiteenlopende bedrijven zorgt voor een permanente vernieuwing en dynamiek. Zaakvoerder Dirk Onderdonck deelt deze expertise graag met zijn klanten. Zowel bij de voorbereiding van een specifieke actie als via opleidingen.

Jouw succes is onze brandstof!

In zee gaan met Filad team?
Aarzel niet om ons te contacteren!