Waarom Filad?

Focus

Filad staat voor commerciële focus. Met een dienstenaanbod dat u helpt om resoluut te kiezen voor meer zuurstof in uw commerciële dienst. Zuurstof die aan uw team meer slagkracht geeft en u in staat stelt om uw groeiplannen ook effectief te realiseren.

 

Flexibiliteit

Tijdelijk, seizoensgebonden,of zelfs permanent, leveren onze gedreven B2B-telemarketeers u informatie over uw doelgroep en de interessante partners met reële opportuniteiten, “the missing link”...

 

Inzicht

Met onbevangen blik kijken we naar uw processen, aanbod en doelgroepen. Dit zorgt voor een gezonde ‘in vraag stelling’. Wat maakt uw bedrijf écht anders dan de andere aanbieders? Welk type klanten wilt u? Waarom? Waarin uit zich dat? … Het brengt ons bij uw unieke DNA.

 

Inlevingsvermogen

Met dit unieke DNA ijken we het kompas dat richting geeft aan al onze commerciële interacties met nieuwe of bestaande klanten. Uw prospecten en klanten zien ons team steevast als deel van uw bedrijf, ja zelfs als uw collega.

Doordat uw aanbod krachtig resoneert met de prospect, zorgt dit voor resultaten en opportuniteiten die echt bij u passen.

 

Levendig

Als externe partner neemt het Filad-team het engagement om leven en zuurstof te brengen in uw commerciële pipeline.  Daar kicken we op, straffer zelfs, we leven bij de gratie van de echte resultaten die we voor u behalen

 

Loont

Actie loont, altijd! Veel goed uitgewerkte plannen blijven vaak gewoon plannen. “Ik zou moeten” wordt na verloop van tijd “had ik maar”. Ons team zorgt ervoor dat de eerste stappen gezet worden. Follow the Sherpa. Stap voor stap dichter bij uw resultaten.

 

Aandacht

Wat aandacht krijgt, groeit. Wij helpen u groeien door doelgerichte aandacht te besteden aan uw klanten, prospecten, opportuniteiten en groeikansen.

 

Actie en Advies

De juiste of nieuwe doelgroep vinden is vaak niet evident voor bedrijven en verkopers. Loskomen van product- of dienst eigenschappen al evenmin. Het verhaal dat de eerste 30 seconden van een commercieel telefoongesprek overleeft. We geven u stof tot nadenken en onze onbevangen blik helpt u uw verhaal te finetunen.

 

Discipline

Opvolgen van beurscontacten, offertes, inbound marketing, spontane aanvragen. Ontginnen van nieuwe sectoren, verruimen van de doelgroep. Nu en ook morgen. Op elk moment van de waarheid voor uw prospect en klant. In samenspraak en met daadkracht.

 

Doen

We zijn doeners en brengen zo uw commerciële plannen echt tot leven. De stoorzenders die u vandaag afleiden van uw einddoel, hebben op ons geen vat. U in contact  brengen met uw doelgroep, dat is onze enige drijfveer.

In zee gaan met Filad team?
Aarzel niet om ons te contacteren!